Prøv Danmarks billigste GPS Tracker til Biler

gratis i 30 dage - ingen kreditkort nødvendig

Med Autotrackings faste lave månedsabonnement får du en all-in-one løsning til live GPS-tracking af biler. Vores moderne internetbaserede GPS-trackingløsning er forsikringsgodkendt og inkluderer en GPS-hardwareboks uden ekstra omkostninger, et simkort med data dækning i hele Europa, online opstartshjælp og løbende support*. Med vores service har du alt hvad du behøver for at holde overblikket over dine biler i realtid.

* Prisen er ekskl. montering.

Autotracking

GPS Tracking All-in-one
kun kr. 69
pr. md.
  • Live GPS tracking til biler
  • Kørebog
  • Start/Stop rapporter
  • Geofence og alarmer
  • Service oversigt
  • Inkl. valgfri GPS enhed til 0 kr.
  • Inkl. simkort og data i hele Europa
  • Inkl. online undervisning og support
Nul binding
Hvem benytter GPS Tracking til biler?

GPS tracking benyttes af virksomheder i mange forskellige brancher og til mange forskellige formål. Ofte anvendes det til flådestyring, da vores system samler alt data ét sted og hjælper med at bevare overblikket over ens flåde.

Transport & Logistik

Få kontrol over dine transporter og leveringer med præcis dokumentation af tid og kilometer til fakturering og kontrol.

Transport & Logistik

Med GPS tracking af dine biler er du altid i fuld kontrol og har præcis information om deres placering. Du kan nemt tilpasse dine planer, når ændringer opstår. Autotracking er fuldt integreret med Truckplanner til booking og disponering.

Håndværkere & Service

Find den nærmeste bil til en opgave nemt. Få dokumentere den tid, der bliver brugt på kundeopgaver, og indstil alarmer, hvis bilerne bliver brugt uden for arbejdstiden.

Håndværkere & Service

Med Autotracking bliver det nemt at dokumentere tidsforbruget på kundebesøg eller finde den nærmeste medarbejder til en hasteopgave. Vores løsning er integreret med ordrestyringssystemet, så du kan effektivt planlægge dine serviceopgaver.

Entreprenør & Maskiner

Få fuldt overblik over udlejede eller egne maskiner med kontrol og rapportering af motortimer og servicebehov.

Entreprenør & Maskiner

Hold styr på, hvilke maskiner der bruges, hvor og hvornår. Modtag alarmer, hvis de bruges uden for arbejdstid. Få kontrol over tomgangstid og optimer dit dieselforbrug.

Vælg den rigtige GPS tracker

Vælg den GPS tracker der passer til dine behov. Du kan frit vælge mellem enhederne, som er inkluderet i månedsprisen. Alle GPS trackere er forsikringsgodkendte.

Se alle GPS enheder

Live GPS tracker af biler – Vis og følg biler live

Historik over kørte ture med tid og km

Oversigt over stop og angivelse af tid ved kunder

Opret zoner og find frem til tid brugt i zonen

Opsæt alarmer baseret på zoner, tider og anvendelse

Hold styr på service for køretøjer og få overblik over kommende værkestedsbesøg

Spor køretøjet ifm. tyveri

Virker på både PC og Mac

Kan bruges fra mobil og tablet

Dan let din kørebog med angivelse af tur som firma- eller privatkørsel

Udvidelser der giver værdi

Autotracking materialesporing er en lille batteridrevet Bluetooth “Puck” der nemt kan monteres på værktøj, lifte, el-stiger, palleløftere mm. så har du altid styr på din flåde og kan se position for sidste anvendelse.

Sådan fungerer det

Materialesporingspucken monteres på enheden, du ønsker at spore. Herefter udsender den et signal hvert 10. sekund som kan opfanges af Autotracking GPS tracking. Så snart en Autotracking GPS tracker fanger signalet fra pucken sendes information om pucken og position til vores servere.

Et eksempel kan være en varebil med Autotracking GPS som kører rundt med værktøj der har monteret pucks. Når værktøjet er i bilen, vil du på kortet se, hvor værktøjet befinder sig. Glemmes værktøj hos en kunde eller på en byggeplads, vil du kunne se seneste position.

Vores materialesporingspucks kan desuden holde batteri i helt op til 18 år, hvilket er en kæmpe fordel.

Med vores trådløse temperatur pucks kan du nemt måle og dokumentere temperaturfølsomme transporter eller overvåge temperaturer i kølerum. Vi kan tilkoble op til 5 temperaturpucks til en Autotracking GPS tracker. 

Sådan fungerer det

Vi parerer de ønskede temperatur pucks med din GPS trackingenhed. Temperaturpucken sender signal hvert 10 sekund med temperatur til Autotracking GPS trackingenheden som opdaterer vores servere ser kontoret hele tiden kan følge med i temperaturen for følerne.

Temperatur pucks monteres trådløst og kan let klæbes eller skrues op. Temperaturpucks kan holde batteri i op til 5 år.

Trådløs dør sensor gør det nemt at installere og overvåge hvor og hvornår døren på din trailer åbnes og lukkes. Det sikrer godset mod uautoriseret adgang. 

Sådan fungerer det

På døren moteres batteridrevet puck med magnet sensor og på karmen en magnet. Når de 2 magneter skilles ad betyder det at døren åbnes og når de samles igen er døren lukket. Denne information sendes via bilens GPS tracking enhed til Autotracking serveren.

Dør sensor pucks moteres trådløst og kan nemt klæbes eller skrues op. Helt uden brug af ledninger. Enheden holder strøm i op til 5 år.

 

Ofte stillede spørgsmål

En GPS-tracker er en smart enhed, der bruger GPS-teknologi til at spore og holde øje med et køretøjs eller en enheds position i realtid. Du kan installere GPS-trackere i forskellige køretøjer som lastbiler, busser, varevogne og personbiler for at have fuld kontrol og overblik over din flåde. Det smarte er, når man med Autotracking både kan få køretøjernes placeringer live, og samtidig indsamle en masse data om køretøjerne.

En GPS-tracker er en uundværlig enhed for virksomheder med flere køretøjer eller enheder. Det gør det nemmere at styre din flåde på en mere effektiv måde. Ved at installere en GPS-tracker får du præcis og opdateret information om dine køretøjers position i realtid, hvilket hjælper dig med at planlægge ruter smartere, reducere brændstofomkostninger og forbedre kundeservice. Den kan også hjælpe med at identificere ineffektive kørselsvaner og minimere risikoen for tyveri.

Der er mange fordele ved at bruge en GPS tracker til biler, herunder bedre kontrol og overvågning af din flåde, mere effektiv planlægning af ruter, øget sikkerhed, omkostningsbesparelser og forbedret kundeservice. Med realtidspositionen af dine køretøjer kan du optimere ruterne, undgå trafikpropper og reducere brændstofomkostninger. Desuden kan GPS-trackere også forbedre ens kundeservice ved at give præcise oplysninger om leveringstider og forventede ankomsttider.

Installationen af vores system er utrolig nem og hurtig. Vi samarbejder med flere partnere, der kan klare installationen på under en time. Der er heller ikke behov for store ændringer eller indgreb i køretøjets elektriske system. Klik her og find dit nærmeste værksted.

Du kan få adgang til GPS-trackerens data via vores hjemmeside eller mobilapp. Disse platforme giver dig mulighed for bl.a. at se dine køretøjers aktuelle position i realtid og analysere dataene for at optimere din flådestyring. 

Absolut! Vores GPS-trackere til biler kan tilpasses præcis efter dine specifikke behov. Du kan tilføje ekstra funktioner som alarmer eller notifikationer, der passer til dine krav for flådestyring. Derudover kan du vælge at integrere GPS-trackeren med andre systemer som tid- og lønsystemer for at opnå en mere omfattende styring af din virksomhed. Vi er her for at hjælpe dig med at skræddersy løsningen til dine unikke krav.

Kontakt

Autotracking A/S
Kokbjerg 14
6000  Kolding
Danmark

CVR: DK30195515

Menu

Autotracking

Support

Login

GDPR
5/5

Prøv gratis