Danmarks billigste Tachograf download

Live Tachografdata og download af DDD

Med Autotracking Tachograf løsning får du remote download af data fra chaufførkortet og live visning af køre/hviletid fra tachografen direkte i din Autotracking løsning.

Det hele er selvfølgelig baseret på vores enkle abonnement setup, der indeholder GPS tracker til 0 kr., simkort med data i hele Europa, download af DDD filer og overførsel til din analyse partner, online opstartshjælp og løbende support, du skal have en analysepartner da vi ellers fakturerer medgået tid ved indkaldelse til kontrol.*

Understøttede enheder er: 
Siemens VDO Digital fartskriver- DTCO 1381 (version 1.3a, 1.4 eller nyere) og Stoneridge fartskriver – SE5000 (version 7.1 eller nyere) versionen kan kontrolleres på fartskriveren. 

Ved brug af udstyr og materiale fra tredjepart, udsteder Autotracking ingen garanti på hardware, eller at løsningen da vil fungere fejlfrit og uafbrudt. 

Kontakt os på 76 10 00 36 for spørgsmål eller brug nedenstående formular.

* Prisen er ekskl. moms, montering og korthotel til virksomhedskort.

Autotracking

Tachograf All-in-one
kun kr. 149
pr. md.
  • Live Tachografdata
  • Download af DDD filer
  • Overførsel til Analysepartner
  • Live GPS flådestyring
  • Start/Stop rapporter
  • Geofence og alarmer
  • Service oversigt
  • Inkl. GPS enhed til 0 kr.
  • Inkl. simkort og data i hele Europa
  • Inkl. online undervisning og support
Hvem benytter Autotracking?

Autotracking GPS flådestyring benyttes af virksomheder i mange forskellige brancher og til mange forskellige formål. Læs om mulighederne her på siden eller kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Transport & Logistik

Overblik over transporter og leveringer. Dokumentation på tid og km for fakturering og kontrol.

Transport & Logistik

Du ved altid præcist hvor dine biler er og kan hurtigt vurdere mulighederne når planerne ændres. Autotracking integrrerer med Truckplanner booking og disponering.

Håndværkere & Service

Find nærmeste bil til en opgave. Dokumenter tid på kundeopgaver og opsæt alarmer hvis biler benyttes uden for arbejdstid.

Håndværkere & Service

Gør det nemt at dokumentere tidforbrug på en kundeadresse eller find den nærmeste medarbejder til en hasteopgave. Autotracking integrerer til ordrestyring for planlægning af serviceopgaver.

Entreprenør & Maskiner

Overblik over udlejede eller egne maskiner. Kontrol med motortimer og servicebehov.

Entreprenør & Maskiner

Hvilke maskiner anvendes hvor og hvornår. Få alarmer ved anvendelse uden for arbejdstid. Få overblik over tomgang og optimer dieselforbrug.

Vælg den rigtige GPS tracker

Vælg den GPS tracker der passer til dit behov. Du kan frit vælge mellem typerne, enheden er med i månedsprisen.

Se alle GPS enheder

Vis og følg biler live på kort

Historik over kørte ture med tid og km

Oversigt over stop og angivelse af tid ved kunder

Opret zoner og find frem til tid brugt i zonen

Opsæt alarmer baseret på zoner, tider og anvendelse

Hold styr på service for køretøjer og overblik over kommende værkestedsbesøg

Spor køretøjet ifm. tyveri

Virker på både PC og Mac

Kan bruges fra mobil og tablet

Dan let din kørebog med angivelse af tur som firma- eller privatkørsel

Udvidelser der giver værdi

Autotracking materialesporing er en lille batteridrevet Bluetooth "Puck" der nemt kan monteres på værktøj, lifte, el-stiger, palleløftere mm. så har du altid styr dit grej og kan se position for sidste anvendelse.

Sådan fungerer det

Materialesporingspucken  monteres på enheden du ønsker at spore. Herefter udsender den et signal hvert 10 sekund som kan opfanges af Autotracking GPS trackingenhederne. Så snart en Autotracking GPS tracker fanger signalet fra pucken sendes information om pucken og position til vores servere.

Ex. En varebil med Autotracking GPS kører rundt med værktøj der har monteret pucks. Når værktøjet er i bilen vil du kunne på kortet hvor værktøjet befinder sig. Glemmes værktøj hos en kunde eller på en byggeplads vil du kunne se seneste position.

Vores materialesporingspucks kan holde batteri i op til 18 år.

Med vores trådløse temperatur pucks kan du nemt måle og dokumentere temperaturfølsomme transporter eller overvåge temperaturer i kølerum. Vi kan tilkoble op til 5 temperaturpucks til en Autotracking GPS tracker. 

Sådan fungerer det

Vi parerer de ønskede temperatur pucks med din GPS trackingenhed. Temperaturpucken sender signal hvert 10 sekund med temperatur til Autotracking GPS trackingenheden som opdaterer vores servere ser kontoret hele tiden kan følge med i temperaturen for følerne.

Temperatur pucks monteres trådløst og kan let klæbes eller skrues op. Temperaturpucks kan holde batteri i op til 5 år.

Trådløs dør sensor gør det nemt at installere og overvåge hvor og hvornår døren på din trailer åbnes og lukkes. Det sikrer godset mod uautoriseret adgang. 

Sådan fungerer det

På døren moteres batteridrevet puck med magnet sensor og på karmen en magnet. Når de 2 magneter skilles ad betyder det at døren åbnes og når de samles igen er døren lukket. Denne information sendes via bilens GPS tracking enhed til Autotracking serveren.

Dør sensor pucks moteres trådløst og kan nemt klæbes eller skrues op. Helt uden brug af ledninger. Enheden holder strøm i op til 5 år.

 

Tachograf er en trådløs løsning til kunden som ikke ønsker at bruge tid og energi på håndtering af køre- hviletidsdata. Vores løsning er opsat til daglig download af både chauffør og bildata såfremt bilen har tænding og der er isat chaufførkort. Denne løsning gør at du ikke længere skal tænke på at få downloadet jeres Tachograf data, men blot have adgang til dem online, og dermed ikke risikere at glemme eller overskrive data (Dette kræver at kunden har analysepartner på DTL/ITD/Tachograf Service, så vi kan sende data videre. Kunden har ikke adgang via Autotracking)

Med automatisk online Tachografdata er jeres af chaufførdata altid tilgængelig online.  Tachograf data downloades og sendes direkte til jeres analyse partner som analyserer jeres data præcis som i dag.

Vælger du Tachograf download med live visning så får du et grafisk overblik på dine chaufførers aktuelle køre- hviletidsdata. I Autotracking kan du se Tachografens aktuelle visning, og nemt vurdere hvor langt chaufføren er i dagens køretid.

Med vores abonnement skal du kun betale prisen på 149kr. månedligt for vores Tachograf All-in-one løsning!

Autotracking integrerer med alle analysepartnere, så du kan fortsætte dit samarbejde med din nuværende eller skifte til en anden analysepartner.  Tachograf download sender hele DDD-filen videre til analysepartneren.

Helt praktisk omkring Tachograf download.

Der skal monteres en GPS tracking boks i lastbilen, denne tilkobles direkte til Tachograf i førerrummet samt til bilens data, eller via FMS-stikket. Dette gøres normalt af eget værksted internt/eksternt eller via vores montør. Ønsker du vores montering er du velkommen til at kontakte os for et tilbud. 

Vi skal også have en fysisk kopi af jeres virksomheds kort. Dette kort monteres i vores korthotel og gør at vi får adgang til at downloade jeres data således de kan sendes til jeres analyse partner eller vises online i Autotracking.

Med Tachograf online får du også mulighed for at integreret med tid og lønsystemer, f.eks. Timemate og Truckplanner hvor dataene fra Tachografen kan bruges til kontrol af chaufførens arbejdstid, kørte kilometer, stops m.v. Alt sammen giver rigtig stort værdi for den enkelte virksomhed og flytter kontrollen til ”live” fremfor dag- uge gamle kørselsrapporter.

Kontakt

Autotracking A/S
Kokbjerg 14
6000  Kolding
Danmark

CVR: DK30195515

Menu

Autotracking

Support

Login

GDPR
5/5

Prøv gratis